About

ABOUT US

TatjanaIn 2010 heb ik mijn eigen kapsalon geopend na 7 jaar ervaring op te doen in een gerenommeerde kapperszaak. Daar heb ik aan de hand van professionele begeleiding en het volgen van een groot aantal cursussen mijzelf volledig kunnen ontplooien, waarna ik het tijd vond voor een nieuwe uitdaging in een eigen zaak.


Intussen werk ik reeds jaren met de beste producten van L’Oreal en maak ik voor elke klant een volledige diagnose om zo de beste behandeling en meest passende haarsnit te bekomen. Hierbij heb ik steeds de ambitie om bij te blijven met de nieuwste trends en ervoor te zorgen dat elke klant tevreden huiswaarts keert.

Onze aanpak


Op basis van een analyse van de haartextuur, -dikte, -groei, ... en de wensen en verlangens van de klant zorgen wij voor de best passende snit en verzorging van het haar, terwijl onze klant intussen kan genieten van een drankje.


Wij maken het verschil door enkel met de beste, kwalitatief hoogstaande producten te werken. Daarnaast laten we onszelf permanent bijscholen in erkende opleidingscentra om bij te blijven met de nieuwste trends en technieken.